Gas kookketel 100 liter

Gas kookketel 100 liter
Advertentie Prijs
EUR 6.798,30
Advertentie Geplaatst op
25 Nov. 2015
Conditie
361 keer  Bekeken

Beschrijving

Kookketel op gas van het merk Bartscher met een inhoud van 100 liter. De kookketel verhit door edelstaalbranders met een hoge verbrandingsgraad en heeft 3 standen.

Specificaties: Afmetingen: B 900 x D 900 x H 900 mmBinnenmaat kookketel: H 415 mm, Ø 600Inhoud: 100 literVermogen: 21 kWBijzonderheden:thermostaat voor temperatuurregelingveiligheidsarmaturen en kleppen (gekalibreerd tot 0,5 bar) met kijkglas en drukventielwarm- en koud water aanvoer aan bovenzijdeaansluitstuk voor water 10 mm3 standenautomatische uitschakeling bij storingautomatische controle van de waterstand in de binnenwand Deze kookketel op gas van 100 liter is geschikt voor iedere professionele keuken van een hotel, restaurant, café of bedrijf. Deze kookketel heeft een thermostaat om de temperatuur mee te regelen en 3 standen om aan te geven of de ketel leeg (0), halfvol (1) of vol (2) zit. De ketel is speciaal gemaakt om hoge temperaturen te weerstaan. De kookketel van Bartscher is gemaakt van 2 mm dik chroomnikkelstaal 14404, de apparatuur van 1,2 en 1,5 mm dik chroomnikkelstaal 14301. Daardoor is de ketel zeer geschikt voor intensief gebruik in een professionele keuken. De kookketel verhit door edelstaalbranders met een hoge verbrandingsgraad en heeft een Piezo-ontsteking.Aan de bovenzijde is een warm- en koud water aanvoer. De Bartscher kookketel heeft een automatische controle van de waterstand in de binnenwand en schakelt automatisch uit bij een storing. Ook heeft de ketel veiligheidsarmaturen en kleppen gekalibreerd tot 0,5 bar, met een handig kijkglas en drukventiel.  Naast deze ketel hebben wij verschillende uitvoeringen van een kookketel met 100 liter in ons assortiment. Bekijk deze hier. Bekijk hier onze elektrische kookketels of de andere gas kookketels. 

Bestel veilig en vetrouwd op Brinzy.nl!
• De online Horeca Groothandel en Leverancier met meer dan 5000 Non-food artikelen.
• Elders goedkoper? Ontvang nu 5% korting!
• Vertrouwd en veilig online bestellen.
• Persoonlijk & Deskundig advies.
• Betaal gemakkelijk online met iDeal, Paypal of creditcard!
  • klik hier om veilig te bestellen!

Gegevens adverteerder
Brinzy B.V. HoReCa Groothandel
Heel Belgie
  E-mail deze adverteerderDe adverteerder uit de regio Heel Belgie is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Gas kookketel 100 liter van rubiek woonaccessoires > keukengerei > Kookwekkers in marktportaal.be. U kunt hier allerlei woonaccessoires > keukengerei > Kookwekkers artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  De gratis Advertentie portaal van BelgieNu plaats gratis uw advertentie