GoJak GJ5000 Autoverplaatsers 4 stuks 2x L + 2x R met Tro...

GoJak GJ5000 Autoverplaatsers 4 stuks 2x L + 2x R met Tro...
Advertentie Prijs
EUR 1.178,00
Advertentie Geplaatst op
04 Nov. 2015
Conditie
374 keer  Bekeken

Beschrijving

4 stuks GoJak GJ5000 Autoverplaatsers 2x Links en 2x Rechts compleet met Trolley. GoJak is ontwikkeld om voertuigenverplaatsingen in werkplaatsen, showrooms en carrosseriewerkplaatsen te vergemakkelijken, maar is eveneens van onschatbare waarde op parkeerplaatsen en voor veel noodhulpdiensten. Om tegemoet te komen aan de verschillende asbreedten, wielbases, wielafmetingen en bandbreedten is elke GoJak zelfladend gemaakt. Dit systeem maakt het optillen van voertuigen en het verplaatsen ervan in een willekeurige richting zeer snel en gemakkelijk, wat tijd en geld bespaart. Er kan een enorm bereik aan voertuigen met een zwaar gewicht tot worden opgetild en verplaatst. Maakt het mogelijk het voertuig door slechts 1 persoon te laten rangeren, zonder de motor te starten, zelfs in de kleinste ruimtes. Voor de linker- en rechterkant van het voertuig, zodat u zonder problemen de pedalen kunt gebruiken. Probleemloos onder de wielen te schuiven, op het pedaal trappen tot het wiel er op de juiste wijze invalt. Voorzien van Heavy Duty zwenkwielen. Ideaal voor:het super gemakkelijk manoeuvreren in de showroom en het verplaatsen van sportwagens en old-timers (motor hoeft niet gestart te worden) het verplaatsen van auto s in de spuitcabine in de (schade)werkplaats, ook voor total-loss auto s, sleepdienst, ook met geblokkeerd stuurslot parkeerterreinen/garages, autodeur hoeft niet opengemaakt te worden. Belastbaarheid: 565 kg per GoJak totaal 2260 kgBandenmaat: tot 23cm breed Wielmaat: 13" tot 16" Zwenkwielen: 4x100mmTotaal gewicht: 60 kg.
VDH Tools is Focwa erkend leverancier VDH Tools is gespecialiseerd in speciaal autogereedschap, handgereedschap, luchtgereedschap, non paint en equipment voor de automotive sector. Onze producten zijn internationaal terug te vinden bij schadeherstel bedrijven, garagebedrijven, restauratie bedrijven, hobbyisten, auto en motorsport teams, scheepsbouw, interieurbouw en aanneembedrijven.

Op onze one-stop shop kunt u eenvoudig, veilig en snel bestellen en betalen via iDeal of vooruitbetaling. Afhalen van uw bestelling is mogelijk (op afspraak) bij onze afhaalbalie in Zoetermeer. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Tel: 079-7502444
VDH Tools levert aan zowel particulieren als bedrijven en in in toenemende maten aan wederverkopers in binnen en buitenland.

VDH Tools officieel ‘Focwa Erkend Leverancier’. De FOCWA erkend leverancier erkenning volgde na een succesvolle toetsing op de toelatingseisen. FOCWA staat voor kwaliteit en professionaliteit en deze erkenning geeft u als klant een extra stuk zekerheid.
  • www.vdhtools.nl/9112484/gojak-gj5000-autoverplaatsers-4-stuks-2x-l---2x-r-met-trolley

Gegevens adverteerder
VDH TOOLS
Heel Belgie
  E-mail deze adverteerderDe adverteerder uit de regio Heel Belgie is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: GoJak GJ5000 Autoverplaatsers 4 stuks 2x L + 2x R met Tro... van rubiek klussen > klusaccessoires > Klushandschoenen in marktportaal.be. U kunt hier allerlei klussen > klusaccessoires > Klushandschoenen artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  De gratis Advertentie portaal van BelgieNu plaats gratis uw advertentie