Sportec Voetbaldoel

Sportec Voetbaldoel
Advertentie Prijs
EUR 1.017,50
Advertentie Geplaatst op
18 Nov. 2015
Conditie
373 keer  Bekeken

Beschrijving

Voetbaldoel met een haakloze netbevestiging (d.m.v. een kunststof netstrip). Deze netstrip is extreem veilig omdat het geen uitstekende delen bevat en u ook geen last meer heeft van kwetsbare nethalen. Dit doel voldoet aan de EN-748 norm voor sportveldinrichting.

Het doel is 5 meter breed, 2 meter hoog en 1,5 meter diep en heeft een gewicht van 34 kilo. Het doel is volledig gelast en voldoet aan de KNVB richtlijnen voor trainingsdoeleinden (geenwedstrijden). Het voetbaldoel is gemaakt van 80*90 mm extrusie profiel, wat ovaal gevormd is. De draagbeugels en grondhaken zijn los leverbaar en worden niet standaard meegeleverd.

Uiteraard worden deze doelen zonder verzendkosten bij u afgeleverd!


Waparoo.com levert uw producten altijd gratis door heel Nederland!
  • www.waparoo.com

Kenmerken

Conditie : Nieuw
Levering :
Verzenden (Ä 0,00)

Gegevens adverteerder
Waparoo.com
Heel Belgie
  E-mail deze adverteerder



De adverteerder uit de regio Heel Belgie is verantwoordelijk voor de inhoud van zijn aanbiedingin: Sportec Voetbaldoel van rubiek sport-en-outdoor > Sporthandschoenen in marktportaal.be. U kunt hier allerlei sport-en-outdoor > Sporthandschoenen artikelen vinden en/of uw artikelen gratis adverteren.  De gratis Advertentie portaal van BelgieNu plaats gratis uw advertentie